ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανακοίνωση με… εσωκομματικά μηνύματα εξέδωσε η Γραμματεία πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙΘ και η Γραμματεία πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙΘ αναφορικά με τον ξυλοδαρμό 25χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και γραμματέας της «γαλάζιας» φοιτητικής παράταξης. 

«Γνωρίζουμε εδώ και καιρό τη βούληση του πολιτικού συστήματος ( συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας πολιτικού φορέα ) να περιορίσει ή και να καταργήσει τις φοιτητικές παρατάξεις και τη δράση τους. Τον ίδιο στόχο και επιδίωξη έχουν και οργανωμένες ομάδες της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής «Αριστεράς».

Μια τέτοια ομάδα 20 κουκουλοφόρων πραγματοποίησε χθες 4 Οκτωβρίου δολοφονική επίθεση σε δημόσιο χώρο σε στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΤΕΙΘ του οποίου η πολιτική δράση και προσφορά δεν είναι αρεστή. Δηλώνουμε ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν «μασάει» και δεν πρόκειται ποτέ ούτε να επιτρέψουμε την κατάργησή της , ούτε και να πάψουμε να αγωνιζόμαστε για μια τριτοβάθμια εκπαίδευση δημοκρατική, σύγχρονη υψηλού επιπέδου και συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας και την Ελληνική Κοινωνία.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ήταν, είναι και θα είναι εδώ» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που έχει στη διάθεσή της η KARFITSA.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας επισκέφθηκαν τον τραυματία δεκάδες ΔΑΠΙΤΕΣ των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν στην «Κ» στελέχη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης δεν υπήρξε επίσκεψη από κάποιο μέλος του κόμματος ως… εκπροσώπου της ΝΔ.

onned1 onned2