ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

mpoutaris-themaΡεπορτάζ του Βαγγέλη Στολάκη

Τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων, των  προέδρων νομικών προσώπων, των  εντεταλμένων συμβούλων,  κλπ ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες κατά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής  του δήμου Θεσσαλονίκης,  ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  της KARFITSA ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στα μέλη της διοίκησης του άφησε να εννοηθεί πως οι παραιτήσεις γίνονται στο πλαίσιο του ανασχηματισμού στον οποίο σκοπεύει να προχωρήσει και μάλιστα άμεσα.

Η σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου έρχεται να επιβεβαιώσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της έντυπης KARFITSA στις  8/10/2016 στο οποίο μεταξύ άλλων η εφημερίδα μας ανέφερε πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα αξιολογήσει  εκ νέου τους στενούς του συνεργάτες βάση των απαντήσεων που έδωσαν αυτοί στο ερωτηματολόγιο του αλλά και κατόπιν  των συναντήσεων που έκανε μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KARFITSA στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής παρόν ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης  Αβραμόπουλος , ο οποίος σχολίασε ότι ο ίδιος εκλέγεται από το δημοτικό συμβούλιο και άφησε να εννοηθεί ότι βάση νόμου και τύπων η παραίτηση του θα πρέπει να είναι στην διάθεση του οργάνου, δηλαδή του δημοτικού συμβουλίου, και εκείνο θα αποφασίσει αν θα την κάνει αποδεχτεί ή όχι.

Σημειώνεται πως η απόφαση αυτή του κ. Μπουτάρη έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρόσκληση που απηύθυνε στα στελέχη του να γιορτάσουν όλοι μαζί το τέλος του τρύγου στο κτήμα του στην Νάουσα.