ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ 3 / ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

Οι εργασίες συντήρησης στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης που ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζονται, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στο ρεύμα προς δυτικά από το ύψος της εξόδου για Πυλαία έως την Επταπυργίου. Στο ρεύμα προς ανατολικά επίσης το μποτιλιάρισμα είναι στο ύψος της Επταπυργίου. Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σημειώνονται και στο κέντρο της πόλης, στην Αγίου Δημητρίου  και στην Κασσάνδρου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

α)ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) και του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

β) αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.