ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Mel Gibson πρωταγωνιστεί σε μια καταιγιστική ταινία δράσης που δίνει απλόχερα ό,τι θα περίμενε κανείς από τη συνεργασία του με τον έμπειρο στο είδος Γάλλο σκηνοθέτη Jean-Francois Richet (γνωστό για τις επικές γκανγκστερικές ταινίες με τον Vincent Cassel, Mesrine Part 1 & Part 2).

Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη (2016) - Blood Father (2016)

Απαλλαγμένη από κλισέ και προικισμένη με πραγματικά σκληροτράχηλους χαρακτήρες και ωμούς ανεπιτήδευτους διαλόγους, η ταινία δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα της σχέσης πατέρα και κόρης που βρίσκεται στο προσκήνιο. Παρακολουθεί ένα βίαιο ανθρωποκυνηγητό σε αφιλόξενα τοπία της  αμερικανικής ερήμου, καλλιεργεί  γνήσια αγωνία στον θεατή και συστήνει μια συναρπαστική γκάμα από αδίστακτους τύπους του υποκόσμου. Με λίγα λόγια, το Blood Father αξιοποιεί τις πρώτες του ύλες και προσφέρει απολαυστικό κινηματογραφικό θέαμα.

Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη (2016) - Blood Father (2016)

H 17χρονη Lydia (Erin Moriarty) είναι ο στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού. Ο φίλος της είναι έμπορος ναρκωτικών και την έχει παγιδέψει σε μια πλεκτάνη εξαιτίας της οποίας ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα. Ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο πατέρας της (Mel Gibson). Ο ίδιος έχει μπλεξίματα με τον νόμο, έχει υπάρξει κατάδικος, μα πάνω απ΄όλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την κόρη του. Έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, σκοπεύει να κάνει το σωστό.

Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη (2016) - Blood Father (2016)

Aπό 3 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

athensmagazine.gr