ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

DSCN1099

Ξεχωριστή εκδήλωση «Street tennis», στο πλαίσιο της Πανελλήνιας εκστρατείας προσέγγισης των παιδιών στον αθλητισμό με σύνθημα: «Η Λένα μας, για το τένις και τα παιδιά μας», διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης ήταν η Πρέσβειρα της ιδέας του “Street tennis” Λένα Δανιηλίδου που είχε σαν στόχο να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό και να λειτουργήσει σαν το μέσο που θα τους προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

4

Η Λένα Δανιηλίδου είναι μια σημαντική Ελληνίδα αθλήτρια του τένις, με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της.

 

2

3

5

6

7
Μικροί και μεγάλοι έφτασαν νωρίς στην πλατεία Αριστοτέλους για να απολαύσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Μουσική παιχνίδι αλλά και εκμάθηση ήταν βασικά χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.

a

b

1

Η εκστρατεία αυτή έχει σαν στόχο να γίνει ο αθλητισμός το μέσο που θα προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας, σε παιγνιώδη μορφή.

d

8

c

Μέσω του τένις «on the road», οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα και να το γνωρίσουν από κοντά  από την πρωταθλήτρια μας ώστε να είναι μια ξεχωριστή στιγμή για αυτά. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Όλγα Καραγιάννη.

Επιμέλεια- Ρεπορτάζ: Αναστάσιος Ε. Δαφνής