ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

metro

«Στη διάρκεια των εργασιών του μετρό έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλές φορές καθιζήσεις και(…) σοβαρότερες από αυτήν. Δεν υπάρχει θέμα κανένα ασφαλείας ούτε του κτηρίου, ούτε του νηπιαγωγείου»,

«Από τους εκπροσώπους της Αττικό Μετρό πήραμε… έγγραφες βεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το κτήριο», ξεκαθαρίζει στον Alpha η Ιφιγένεια Φεΐσογλου, διευθύντρια 102ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης, αναφερόμενη στην εμφάνιση καθίζησης στην περιοχή του πάρκου Κρήτης, στο πλαίσιο του έργο του μετρό και την απόφαση μετακίνησης του εν λόγω νηπιαγωγείου.

Επιχειρώντας να ξεδιαλύνει τις όποιες ανησυχίες, η κα. Φεΐσογλου, διαμηνύει πως «ούτως ή άλλως ήταν μέσα στον προγραμματισμό του δήμου η μετακίνηση του σχολείου», ωστόσο «επειδή, όπως και να ‘χει, δημιουργήθηκε μία ανησυχία στους γονείς, επισπεύσθηκε η διαδικασία μέσω του δήμου».

Σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσαν στους κατοίκους της περιοχής και στους παιδαγωγούς οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό, «στη διάρκεια των εργασιών του μετρό έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλές φορές καθιζήσεις και (…) σοβαρότερες από αυτήν. Δεν υπάρχει θέμα κανένα ασφαλείας ούτε του κτηρίου, ούτε του νηπιαγωγείου», προσθέτει η διευθύντρια.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, μάλιστα, «οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό από την πρώτη ημέρα ήρθαν στο νηπιαγωγείο και μας μίλησαν. Υπήρχε συντονισμός μεταξύ των αρμοδίων φορέων και ενημερωνόμασταν διαρκώς».