ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

soulas

Ενώ το πρωί ο δήμαρχος Εύοσμου Κορδελιού δήλωνε πως δεν έχει ενημερωθεί για επικοινωνία του πρωθυπουργού με  κάποιο συνεργάτη του, σε επικοινωνία του KARFITSA.GR μαζί του σχολιάζει ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, χτες από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «επικοινωνήσαμε με το δήμαρχο Εύοσμου Πέτρο Σούλα και μας είπε ότι δεν έχει πλειστηριαστεί κανένα σπίτι». Είπε ο κ. Πρωθυπουργός: » Εγώ, λοιπόν, έκανα μια πρόχειρη έρευνα, για να δω αν πράγματι υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο, γιατί μιλήσατε για τις 19 Οκτώβρη για εργατικές κατοικίες. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Ευόσμου, τον κ. Πέτρο Σούλα, μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία εργατική κατοικία στον Εύοσμο».

Σε σχετική ερώτηση του KARFITSA.GR προς τον κ. Σούλα, ο ίδιος δεν ήθελε να επανέρθει στο θέμα για το οποίο λίγη ώρα νωρίτερα είχε μιλήσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Δεν σχολιάζω δηλώσεις από σεβασμό στον πρωθυπουργό. Σε ό,τι αφορά το θέμα μας υπάρχουν πάρα πολλές κατοικίες στο δήμο μας που αγοράστηκαν από εργαζόμενους με χρήματα της εργατικής εστίας, αλλά δεν έχουμε οικοδομές με την έννοια της εργατικής πολυκατοικίες. Δεν γνωρίζω εάν βγαίνουν ή όχι στον πλειστηριασμό. Δεν γνωρίζω εάν γίνονται πλειστηριασμοί. Δεν έχω ενημέρωση από κανέναν εργαζόμενο προσωπικά» αρκείται να δηλώσει.

Βαγγέλης Στολάκης