ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
image_gallery-1
 
Εκστρατεία αλληλεγγύης υπέρ των πασχόντων του νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου ΑΝΤΗΡΙΔΑ. Πρόσφεραν αμέτρητα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ιατρικά υλικά με στόχο την ενίσχυση ασθενών αλλά και της λειτουργίας του ίδιου του νοσοκομείου (ΦΩΤΟ) Ιδιώτες, εργαζόμενοι αλλά και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, συγκέντρωσαν από γάλα εβαπορέ, πάνες, ελαιόλαδο, ρύζι, σαπούνια και δημητριακά μέχρι καινούργια μπουφάν, παντελόνια, παπούτσια αλλά και αναλώσιμα για τις ανάγκες του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Όμως η είσοδος του νοσοκομείου κατακλύσθηκε και από χαμόγελα και… ελπίδα, γεγονός που επεσήμανε η πρόεδρος της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ Γ. Δερετζή «Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές- από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλου- για την προσφορά τους. Κυρίως ομως τον δήμο και τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που μας στηρίζει πάντοτε. Όσο δίνουμε τόσο παίρνουμε σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που περνά η Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά. 
image_gallery-2
«Η πρωτοβουλία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη μας δίνει χαρά και κουράγιο ότι δεν προχωράμε μόνοι μας. Σήμερα που περισσεύει ο πόνος το μήνυμα είναι απλό: Χρειαζόμαστε να πάμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα», σημείωσε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Βασίλης Παππάς. Από τη μεριά του ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης συνεχάρη τους εθελοντές και προανήγγειλε ότι αυτή δε θα είναι η μοναδική… αποστολή προσφοράς του δήμου.»Χρέος μας, ως εκπρόσωποι της κοινωνίας, είναι με πράξεις να δίνουμε το καλό παράδειγμα και να ανοίγουμε δρόμους ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.Έτσι θα συνεχίσουμε…»
image_gallery