ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΕΗΕπίθεση δέχτηκε εργαζόμενος της ΔΕΗ  όταν πήγε να επανασυνδέσει την κομμένη παροχή ρεύματος, λόγω οφειλών από έναν επιχειρηματία, στη Ζάκυνθο.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της η ΔΕΗ καταδικάζει την επίθεση προς τον εργαζόμενο και ζητά «την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων».

Αναλυτικά αναφέρει:
«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την εγκληματική επίθεση και βάναυση κακοποίηση εργαζόμενου του ΔΕΔΔΗΕ, μέλος του ομίλου της ΔΕΗ, στη Ζάκυνθο, από καταναλωτή – ιδιοκτήτη βενζινάδικου μαζί με δυο ακόμη συνεργούς του, αμέσως μετά την επανασύνδεση της κομμένης λόγω οφειλών παροχής του.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες γι’ αυτό, και γενικά την προστασία των εργαζομένων για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Παρόμοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές επιβάλλεται να τυγχάνουν της καθολικής καταδίκης. Στον άτυχο εργαζόμενο και την οικογένειά του εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και συμπάθεια μας».