ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

σταση οασθ

«Μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες οι πολίτες δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους επί έξι μέρες λόγω μίας απεργίας», επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, για την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Ζητά λύση εδώ και τώρα για το θέμα, σημειώνοντας πως «φτάνουν πλέουν οι διαπιστώσεις και οι εκκλήσεις».

«Η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ έχει παραλύσει κυριολεκτικά την αγορά. Δυστυχώς όλοι οι αιρετοί εκπρόσωποι του Λαού, πρώτα από όλα η Κυβέρνηση και στη συνέχεια οι Βουλευτές και οι αιρετοί της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να σπεύσουν ώστε να δώσουν λύση και να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια. Φτάνουν πια οι διαπιστώσεις, οι περιγραφές, οι εκκλήσεις και οι διαμαρτυρίες. Απαιτούμε λύση», υπογραμμίζει ο κ. Ζορπίδης.

Όπως αναφέρει, «δεν είναι δυνατό να ταλαιπωρείται έτσι μία ολόκληρη πόλη και απλώς να σχολιάζουμε. Το ΕΕΘ, ο φορέας που εκπροσωπεί τους Επαγγελματίες της πόλης υπενθυμίζει στους αρμοδίους ότι οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, που τόσο έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση δεν αντέχουν να δέχονται νέα πλήγματα και αξιώνει λύση. Εδώ και τώρα».

Επτά μέρες απεργία… http://www.karfitsa.gr/2016/09/23/gia-7i-mera-i-thessaloniki-xoris-leofor/