ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82Ο Jim Carrey, ο γνωστός ηθοποιός έχει ηπατίτιδα Α, έρπη και χλαμύδια. Την αποκάλυψη έκανε η Daily Mail και ήταν κάτι που είχε ακουστεί παλαιότερα αλλά είχε διαψευστεί.

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν τον ηθοποιό να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με την εν διαστάση σύζυγό του, Cathiorine White που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Ο δικηγόρος της μητέρας της Cathriona White δήλωσε: «Αφότου ο Carrey έλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα έκρυψε από την White, με την οποία είχε εμπλακεί σεξουαλικά και δεν την ενημέρωσε ότι ήταν θετικός σε ηπατίτιδα Α, ιό HSV (Herpes Simplex Virus) τύπου 1 και 2 και χλαμύδια», ενώ στην συνέχεια τόνισε: «έκανε σεξ χωρίς προστασία με την White, γνωρίζοντας ότι ήταν θετικός σε αφροδίσια νοσήματα ακόμα και στις 12 Φεβρουαρίου του 2013 (εβδομάδες αφότου είχε λάβει τα αποτελέσματα).»

Η μητέρα της 30χρονης κοπέλας είπε: «Είναι ένας ανέντιμος διάσημος του Hollywood, ο οποίος νομίζει πως μπορεί να κάνει τα πάντα για να ξεγελάσει τον κόσμο μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστός».

Όσο για τη μεριά του Carrey, ο δικηγόρος του αναφέρει πως οι δηλώσεις αυτές είναι ψευδείς.