ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

συλληψεις

Συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., για διάφορα αδικήματα. Πραγματοποιούνται συστηματικά αστυνομικοί έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν (25) άτομα, ενώ εντοπίστηκαν επιπλέον, (4) παράνομα εκδιδόμενα επ’ αμοιβή άτομα.

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν (25) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (10) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.
  • (5) άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
  • (5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
  •  (1) άτομο για υπεξαίρεση.
  • (3) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
  • (1) άτομο για απόπειρα απάτης. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Επιπλέον, κατά το περασμένο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, για τον εντοπισμό παράνομα εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων, κατά τους οποίους βεβαιώσαν συνολικά (4) παραβάσεις.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.