ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

aimodosia

Λόγω των αυξημένων αναγκών για αίμα –φαινόμενο ιδιαίτερα έντονο κατά την καλοκαιρινή περίοδο– ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχωρά στην οργάνωση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, όπου θα βρίσκεται εγκατεστημένη η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι δεν έχουν δώσει αίμα εδώ και τέσσερις ημερολογιακούς μήνες, να δώσουν το παρών τους σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, επιθυμώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών για αίμα, απευθύνει κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 558 505. Ώρες αιμοδοσίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30-13:30 και 17:30-19:30
Σαββατοκύριακο: 9:00-12:30.
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να φέρουν μαζί τους ταυτότητα. Οι άντρες μπορούν να δώσουν αίμα κάθε τρεις μήνες και οι γυναίκες κάθε τέσσερις. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 558 505, αλλά και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.