ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

savvidis_pr-604x345

Παρότι η επιχειρηματική «μάχη» ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και την Coca Cola για τον έλεγχο της ΣΟΥΡΩΤΗΣ κρατά μόλις λίγες μέρες, η κλιμάκωσή της συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Χωρίς ακόμα να έχει ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία αγοράς μετοχών από τον Όμιλο Σαββίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό των μετοχών, που εξασφαλίζει, αυξάνεται καθημερινά και ανέρχεται πλέον περίπου στο 17%.

Αυτή τη δυναμική ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση του fund First Athens, την περασμένη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την οποία μεταβιβάζει στον επιχειρηματικό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη το πακέτο μετοχών που είχε συγκεντρώσει πριν τον πλειστηριαμό του 15% από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ξεκίνησε τη μάχη της αγοράς μετοχών με όπλα το ολοκληρωμένο πλάνο για την ανάπτυξη της εταιρείας «ΣΟΥΡΩΤΗ» και κυρίως το πλήθος μικρομετόχων, εργαζομένων και πολιτών της περιοχής της Θέρμης που του απεύθυναν εκκλήσεις για να αναλάβει πρωτοβουλία για την ιστορική εταιρεία.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά τη δίωρη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής Α.Ε., την περασμένη εβδομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης είχε μακρά συζήτηση με μέλη της διοίκησης της εταιρείας και μετόχους ενόψει της διαδικασίας για την αγορά των μετοχών της εταιρείας, έναντι ενός ευρώ ανά μετοχή, που ξεκινά για τον όμιλο Σαββίδη την 1η Νοεμβρίου στο Μακεδονία Παλλάς.