ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας «Σουρωτή Α.Ε.» εκλέχθηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, απόψε, σε αίθουσα εκδηλώσεων συνεδριακού κέντρου, στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.

Στη θέση του προέδρου της εταιρίας παραμένει ο Γεώργιος Λόλας, ενώ συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα του διευθύνοντος σύμβουλου ο Ιωάννης Ιωαννίδης, ο οποίος εξελέγη  αντιπρόεδρος της εταιρίας.

Στη νέα διοίκηση, τα τέσσερα μέλη (τρία και η εκπρόσωπος των εργαζομένων) προέρχονται από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας – που ήταν και παραμένει εννεαμελές – και εκλέχθηκαν πέντε νέα μέλη, μετά από πρόταση της πλευράς του μεγαλομετόχου της εταιρίας Ιβάν Σαββίδη, η οποία εγκρίθηκε από το 93% των μετόχων, που έδωσαν το παρών στη γενική συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο προβλέπει επενδύσεις ύψους 18,2 εκ. ευρώ στο διάστημα 2017-21, με τα τέσσερα εκατομμύρια από αυτά να αφορούν την περίοδο 2017-18 και τα υπόλοιπα την περίοδο μέχρι και το 2021.

Στην πρόταση του μεγαλομετόχου της εταιρείας  Ι. Σαββίδη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους τεσσάρων εκατομμύρια ευρώ, ζητήθηκε αναβολή από τους εκπροσώπους της Κόκα Κόλα-3Ε και αποφασίστηκε το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στις 20 Ιανουαρίου, σε νέα γενική συνέλευση, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.

Επίσης, θα συζητηθεί στη νέα γενική συνέλευση η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας.

Στη γενική συνέλευση παρέστησαν ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, εκπρόσωποι της Κόκα Κόλα-3Ε  και εκ μέρους άλλων μετόχων, ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών, δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης,  ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Κ.Μακεδονίας, Φάνης Παππάς, κ.α.

 

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ