ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Λίγες μέρες πριν γίνει στόχος βομβιστική επίθεσης η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη με επιστολή που είχε στείλει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είχε ζητήσει να ανακληθεί η απόφαση για την απόσυρση των φρουρών από το σπίτι της.

Ειδικότερα, η επιστολή στάλθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρει η ίδια : «Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου».

Eπιπλεόν σε άλλο σημείο της επιστολής τονίζεται ότι:  «Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλειας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς».

 

(φωτο eurokinissi.gr)