ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

OASTH-copy

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ.Μαυρομάτη ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» Σπύρος Κουζινόπουλος τον καλεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα της αστικής συγκοινωνίας, δεδομένου ότι οι κάτοικοι στα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα του Θερμαϊκού υφίστανται αφάνταστη ταλαιπωρία για να προσέλθουν στις δουλειές τους, να μεταβούν στα νοσοκομεία και οι μαθητές στα σχολεία τους.

Ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας» ζητά από τη δημοτική αρχή να πιέσει τους λεωφορειούχους του ΟΑΣΘ ώστε να σταματήσει η επίσχεση εργασίας των απλήρωτων εδώ και μήνες εργαζομένων τους, και αφετέρου να βρει  προσωρινές λύσεις για την ανακούφιση των καταταλαιπωρημένων από τις αστικές συγκοινωνίες πολιτών. Προτείνει δε την εκμίσθωση λίγων τουριστικών λεωφορείων που θα εκτελούν αραιά κάθε ημέρα δρομολόγια από όλες τις δημοτικές κοινότητες προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και αντίστροφα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον επίλογο της επιστολής του: «Σ’ αυτές τις ώρες της αφάνταστης ταλαιπωρίας των συνδημοτών μας, ο Δήμος Θερμαϊκού πρέπει να σταθεί δίπλα τους και να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για την ανακούφισή τους, στον συγκοινωνιακό αποκλεισμό που υφίστανται. Και αφετέρου, να δείξει στους διοικούντες τον ΟΑΣΘ, ότι δεν μπορούν ατιμωρητί να παίζουν τα όποια παιχνίδια εύκολου πλουτισμού τους στις πλάτες των συμπολιτών μας».