ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΖΕΥΓΑΡΙ-ΦΙΛΙ-660x300

Δύο από τους σημαντικότερους Ισλαμιστές πολιτικούς στο Μαρόκο, εκδιώχθηκαν από το Κίνημα Ενότητας και Μεταρρύθμισης, καθώς άλλα έλεγαν και άλλα… έκαναν.

Οι δυο τους φέρονται να πιάστηκαν επ” αυτοφόρω σε… ερωτικές περιπτύξεις, μέσα σε αυτοκίνητο!

Ο Moulay Omar Benhammad, 63 ετών και η Fatima Nejjar, 62 ετών, είχαν προηγουμένως σηκώσει παντιέρα υπέρ της σημασίας της αγνότητας, ενώ και οι δύο υπηρετούν ως αντιπρόεδροι του κόμματος.

Η αστυνομία είπε ότι το ζευγάρι βρέθηκε σε μια «σεξουαλική στάση» σε ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με τη New York Post.

Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη σε παραλία στο λιμάνι της πόλης Mohammedia.

Ο Benhammad, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει επτά παιδιά, κατηγορήθηκε για απόπειρα διαπλοκής. Από την πλευρά της, η Nejjar, μια χήρα μητέρα έξι παιδιών, χρεώθηκε με συνενοχή σε μοιχεία.

Το ζευγάρι απελευθερώθηκε από τις φυλακές και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την 1η Σεπτεμβρίου.

Το θρησκευτικό κίνημα MUR είναι μέρος ενός άλλου, ακόμα πιο σημαντικού κόμματος στη χώρα, του Κόμματος Ανάπτυξης Δικαιοσύνης.

Το MUR δημοσίευσε μια δήλωση  λέγοντας ότι το ζευγάρι είχε «αποκλειστεί από όλες τις δομές του κινήματος», ενώ στελέχη του κόμματος από το PJD δήλωσαν ότι το περιστατικό ήταν «εξαιρετικά σοβαρό σφάλμα» που είχε ως αποτέλεσμα «παραβίαση των αρχών του κινήματος, του προσανατολισμού και των αξιών του».

Ο Benhammad φέρεται να είπε ότι ζει με την Nejjar υπό καθεστώς γάμου του κοινού ποινικού δικαίου και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του δεν θέλει να διωχθεί για μοιχεία.

Περισσότερα στο paraskhnio.gr