ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Γιορτή υιοθεσίας ζώων», που διοργάνωσε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, το Almapet Περαίας, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο «Αδέσποτος Πλανήτης»! Ο στόχος επετεύχθη για τους διοργανωτές καθώς δεκάδες σκυλάκια και γατάκια βρήκαν νέα στέγη και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη!

Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή τόσο της Φαίης Σκορδά, όσο και της Ανθής Σαλαγκούδη, οι οποίες ανέλαβαν τον ρόλο της «προξενήτρας» και βοήθησαν αρκετούς από τους ενδιαφερόμενους να εντοπίσουν τον νέο καλύτερό τους φίλο, στα μάτια ενός ζωηρού κουταβιού, ή μιας χαριτωμένης γατούλας! Οι δύο δημοφιλείς παρουσιάστριες παρέμειναν για αρκετή ώρα στις εγκαταστάσεις του Almapet, συνομίλησαν με δεκάδες επισκέπτες και δεν έκρυψαν την συμπάθειά τους σε ένα μικρό θηλυκό κουταβάκι, που τους έκλεψε τις καρδιές!

Κατά τη διάρκεια της «Γιορτής Υιοθεσίας Ζώων» οι άνθρωποι του Almapet και οι εθελοντές του Αδέσποτου Πλανήτη μοίρασαν άφθονο ενημερωτικό υλικό και απαντούσαν στις ερωτήσεις των επισκεπτών, μιας και ένας από τους βασικούς σκοπούς της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών. Επιπλέον,  το Almapet σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ζωοτροφών Purina Néstle  στέκεται στο πλευρό όσων αποφάσισαν να χαρίσουν μια στέγη σε ένα από τα γατάκια και τα σκυλάκια που τέθηκαν προς υιοθεσία, εξασφαλίζοντας μια τροφή κορυφαίας ποιότητας, που θα τους προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τους πρώτους μήνες της νέας τους ζωής!

Στο τέλος της ημέρας η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, καθώς ο αριθμός των υιοθεσιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Φυσικά η προσπάθεια των εμπλεκομένων δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, με ανιδιοτέλεια και ευθύνη απέναντι στους τετράποδους φίλους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

dsc_5760 dsc_5781 dsc_5790