ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

lussaridou

Ζωή σε τρεις ανθρώπους χάρισε με τον θάνατό της η Μένη Λυσαρίδου, πρώην πρόεδρος του ΚΘΒΕ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Έφυγε από τη ζωή πριν μερικές μέρες και ο σύζυγός της έκανε πράξη την επιθυμία της να δωριστούν τα όργανά της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταμόσχευση του ήπατος σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων του ΕΟΜ στη Βόρεια Ελλάδα, ο ένας νεφρός της θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο άλλος σε ασθενή σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Οι κερατοειδείς δόθηκαν στην Τράπεζα Οφθαλμών του ΑΧΕΠΑ και αφού ελεγχθούν, εφόσον είναι κατάλληλοι θα μεταμοσχευθούν σε ασθενείς την ερχόμενη εβδομάδα. Για τους πνεύμονες δεν βρέθηκε συμβατός λήπτης.

Η κηδεία της Μένης Λυσαρίδου θα γίνει σήμερα (Πέμπτη 08.09.2016) το απόγευμα. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 17.00, στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας.

Ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, με κοινωνική δράση. Είχε -μεταξύ άλλων- διατελέσει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.