ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

thilasmos

Η «ΓΕΝΕΣΙΣ», η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Β. Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του.

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 (10:00 – 14:00), στις εγκαταστάσεις της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας μητρικού θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου).

Την εκδήλωση στηρίζουν με τη συμμετοχή τους το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και o Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece, μέλος της παλαιότερης και μεγαλύτερης οργάνωσης θηλασμού στον κόσμο.

Για όλες τις πτυχές του θηλασμού και τα ευεργετικά του αποτελέσματα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες υγείας. Μεταξύ αυτών και η κα Μ. Σιδηροπούλου, Ιατρός Δ.Υ. ΕΣΥ, Προϊστάμενη Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας , η κα Α. Αδαμίδου, Ιατρός Δ.Υ. ΕΣΥ, Ειδικός Γενικής Ιατρικής, η κα Ν. Διάκου, Σύμβουλος Θηλασμού της La Leche League International, Professional Liaison του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece και η κα Ν. Δούδαλη, Κλινική Ψυχολόγος και Ψυχαναλύτρια, Μέλος Β.Ψ.Ε. και IARPP.

Κατά τη διάρκεια της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, επιστημονικές παρουσιάσεις και προβολές ενημερωτικών βίντεο, ενώ θα διοργανωθούν διαδραστικά τραπέζια όπου νέες και μέλλουσες μητέρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν γύρω από κάθε τι που αφορά στο μητρικό θηλασμό.

Την  εκδήλωση θα ανοίξει ο κ. Γ. Φραγγίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΕΝΕΣΙΣ, Μαιευτήρας–Γυναικολόγος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΠΚΜ, κα. Γ. Μπισμπινά.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και η σύζυγός του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα, κα Ε. Βλάχου.