ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

ρεπορτάζ: Αναστάσιος Ε. Δαφνής (email: anastasiosd@hotmail.com)

Με καταγωγή από την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, η Χριστίνα Θεωνά είναι μια δυναμική γυναίκα, γεμάτη πάθος για ζωή και συγκινήσεις. Ο τίτλος του τραγουδιού της «Διεκδίκησε με» την ακολουθεί και στις επαγγελματικές της προτάσεις.

Οι προτάσεις για την φετινή σεζόν έπεφταν βροχή τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα. Τελικά την «ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ» το «Voice» στην Βέροια. Έτσι, λοιπόν η σέξι τραγουδίστρια θα εμφανίζεται όλο το χειμώνα στην Βέροια όπου με την σπουδαία χαρακτηριστική φωνή της  θα δώσει το δικό της στίγμα στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης αυτής.

Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι την ξεπερνά και για αυτό τον λόγο αφήνει την όμορφη Θεσσαλονίκη για να αφιερωθεί σε αυτό που της αρέσει παρά πολύ! Από τις 15 Οκτωβρίου όπου είναι και η πρεμιέρα της και κάθε βδομάδα θα μας καθηλώσει με την φωνή της. Σε παλιότερη συνέντευξη της στο www.backstage24.gr είχε δηλώσει «Μου αρέσουν τα δύσκολα έχω μάθει να αγωνίζομαι, άλλωστε είμαι ΛΕΩΝ και ο αγώνας είναι μέσα μου», αυτό θα κάνει και φέτος στο «Voice».

tragoudistria-1 tragoudistria-2 tragoudistria-3