ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

tv100

Ό,τι συμβαίνει στο κορυφαίο γεγονός της Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση, μπαίνει καθημερινά στο στούντιο της TV100 μέσα στη HELEXPO ΔΕΘ, σ΄ ένα ζωντανό δίωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Κάθε βράδυ αμέσως μετά το Δελτίο Ειδήσεων, από τις 20:00 έως τις 22:00, η Πόπη Αστεριάδου και η Βίκυ Δήμου επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Η TV100 στην 81η ΔΕΘ», με πολλούς καλεσμένους στο στούντιο, ρεπορτάζ για τον παλμό της ΔΕΘ, μοναδικά θέματα, διαγωνισμούς και δωρεάν προσκλήσεις. Την εκπομπή – που θα μεταδίδεται σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 11:00 το πρωί – υποστηρίζει το σύνολο των τεχνικών της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, οπερατέρ, ηχολήπτες, μοντέρ, σε σκηνοθεσία του Νίκου Μεζερίδη και παραγωγή της Φωτεινής Δημοπούλου.

Η εκπομπή «Η TV100 στην 81η ΔΕΘ» θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί το κοινό με στόχο να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες σε αυτό το κορυφαίο κοινωνικό, εμπορικό και πολιτικό γεγονός της Θεσσαλονίκης. Αλλά και εκτός εκπομπής, έξω από το περίπτερο – στούντιο της TV100 και του FM100 (απέναντι από τον Πύργο του ΟΤΕ) θα φιλοξενούνται καθημερινά μουσικά δρώμενα που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Κάθε μέρα, το μικρό αμφιθέατρο μπροστά από το περίπτερο – στούντιο θα ζωντανεύει με τις μουσικές του δημοφιλούς dj Ανδρέα Νικάκη από τη music sp, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους FORTISSIMO, το κουαρτέτο ΘεσΣΑΞλονίκη, τη Φιλαρμονική του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, τη Συμφωνική του Δήμου Καλαμαριάς, τον αγαπημένο των παιδιών Τιμολέοντα Τιραμόλα, ρώσικα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα κ.α. Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τις προσφορές της εκπομπής, καθημερινή ενημέρωση από τη σελίδα της εκπομπής «Η TV100 στην 81η ΔΕΘ» στο facebook.