ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

img_8083

 

Την… ευκαιρία να τα πουν κι από κοντά μετά από πολύ καιρό είχαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Θεόδωρος Πάγκαλος στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δυο πρώην κυβερνητικοί (ο πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και ο πρώην αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κκ. Πάγκαλος και Βενιζέλος αντίστοιχα) συναντήθηκαν στο περιθώριο εργασιών τηςπρώτης Συνόδου Thessaloniki Summit που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας σε ξενοδοχείο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βενιζέλος ανέβαινε στο πόντιουμ, την ώρα που ο κ. Πάγκαλος κατέβαινε. Μάλιστα, προηγουμένως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ρωτήσει… για ποιο λόγο ο Πάγκαλοςκρατάει μπαστούνι. «Έκανε πρόσφατα μια επέμβαση στα πόδια» του είπε ένας συνεργάτης του.

Μάλιστα οι δυο άνδρες φιλήθηκαν και αντήλλαξαν κάποιες κουβέντες.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πάγκαλος ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει αρνητικά για τον κ. Βενιζέλο άλλοτε ζητώντας την… πολιτική του απόσυρση και στο παρελθόν όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου διαλύθηκε λόγω πρώτου μνημονίου και μεσοπροθέσμων προγραμμάτων άφησε δημόσια να εννοηθεί ότι πίσω από τις διαφοροποιήσεις των τότε κυβερνητικών βουλευτών κρυβόταν ο Θεσσαλονικιός βουλευτής.

Βαγγέλης Στολάκης

 

img_8080 img_8083 img_8081