ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

aafad69f3a4f942a6ba0ae1deebe436f_LΟ Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε …

Για το αν γίνουν δοκιμές στον αυριανό (25/8) αγώνα: «Εχουμε κάνει καλή δουλειά στο πρώτο ματς. Οπως είπε και ο Κρέσπο, δεν έχει τελειώσει κάτι. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε αν γίνεται με καλή απόδοση. Το ποιοι θα παίξουν, θα το δείτε αύριο. Ολοι θα πάρουν ευκαιρίες στο μέλλον. Ο καθένας από τους παίκτες θα έχει τον ρόλο του και την ευκαιρία να είναι στην ενδεκάδα αφού υπάρχουν πολλά ματς».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Παρακολουθούμε παίκτες, σκεφτόμαστε. Αν αποκτήσουμε παίκτη, μπορεί να είτε σέντερ φορ, είτε πλάγιος. Δεν κάνουμε μεταγραφές απλά για να τις κάνουμε, αλλά θέλουμε να βοηθηθεί η ομάδα. Το να βρεις έναν επιθετικό για να σου δώσει άμεσα αυτό που θες, είναι δύσκολο να βρεις. Το να φέρουμε έναν για να τον φέρουμε, δεν θα το κάνουμε. Τους ερευνούμε τους παίκτες. Εμένα με ενδιαφέρει και η προσωπικότητα του ποδοσφαιριστή. Το αν φέρουμε κάποιον ή όχι, θα φανεί».

Για τον Τζιόλη: «Δεν το αποφασίσαμε χθες. Ενημερώσαμε και τον ίδιο και τον μάνατζέρ του. Ο ίδιος ενημερώθηκε πριν την προετοιμασία. Σεβόμαστε τη προσφορά του Τζιόλη στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε φέρει δύο ποδοσφαιριστές σε αυτή την θέση και θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα και πιο πιεστικά. Όπως με τον Κάτσε, ήμασταν ξεκάθαροι. Υπήρξα παίκτης και ποτέ δεν θα έλεγα σε έναν παίκτη λίγες μέρες πριν το πρωτάθλημα πως δεν υπολογίζεται».

Για το κέντρο και ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίκτες που ήρθαν για να αγωνιστούν εκεί: «Δεν ξέρετε ποιοι είναι; Τι με ρωτάτε; Ο Κάνιας και ο Σάχοφ είναι. Είναι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν και στο 6 και στο 8».

Για τα στημένα: «Η ομάδα δουλεύει τα στημένα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να δώσεις σημασία. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα σε αυτό και εξαρτάται με το ποια ομάδα παίζουμε. Τα στημένα είναι πολύ σημαντικά».

Για το αν απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα ή όχι: «Μετράει το ποιος αντίπαλος είναι απέναντί σου. Γνωρίζουμε ποια ομάδα θα αρχίσει αύριο, αλλά θα το δείτε. Μπορεί να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε ήταν στο Euro. Πριν αρχίσει αυτό, η απόφασή μας ήταν να φύγει και να πουληθεί. Γι’ αυτό φέραμε παίκτες στη θέση του. Είμαι ευχαριστημένος με τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Κάτσε έχει προσφέρει και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για την αναβολή και το πώς επηρεάζεται η προετοιμασία: «Μπαίνουμε στον τρίτο μήνα της προετοιμασίας. Αν είναι να αλλάξουν κάποια πράγματα στο πρωτάθλημα με την αναβολή, εμείς είμαστε υπέρ. Θα γίνουν κι άλλα φιλικά για να περιμένουμε τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα».

Για το αν κάποιος εκτός από τον Τζιόλη, έκανε προπόνηση μόνος του: «Ο Κάτσε».

Πηγή paokmania.gr