ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Kalapotlis

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες, από τη θέση του υπεύθυνου οργανωτικού της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Καλαποτλής.

Μετά την εκλογή του στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ στο πρόσφατο συνέδριο στην Αθήνα θα ήταν λογικό η ενασχόλησή του να είναι πιο έντονη σε κεντρικό επίπεδο. Μετά από συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Βίκυ Ευταξά της υπέβαλλε την παραίτησή του, μετά από μια επιτυχημένη μέχρι σήμερα θητεία, όπως αναγνωρίζουν αρκετά κομματικά στελέχη. Η παραίτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σχετίζεται με τις απομακρύνσεις στελεχών λόγω της πρόσφατης εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. καλαποτλής ανήκε στον στενό πυρήνα συνεργατών που στήριξαν την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, όπου και πολιτεύτηκε στις τελευταίες εκλογές.

Φίλοι του κ. Καλαποτλή μιλώντας στην KARFITSA αναφέρουν πως: «θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή με την ιδιότητα μέλους της Π.Ε. ΝΔ σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη».

Β. Στολάκης

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Καλαποτλή έχει ως εξής: 

Αξιότιμη κυρία Ευταξά

 

Σας συγχαίρω για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

Θέλοντας να σας διευκολύνω στο θέμα επιλογής συνεργατών σας , σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Υπευθύνου Οργανωτικού της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για όσο  διάστημα και από όποια θέση συνεργαστήκαμε τον απερχόμενο πρόεδρο της Διοικουσας Επιτροπής Μηνά Σαμαντζίδη , τον πρώην Διευθυντή της  Διοικούσας Επιτροπής Φίλιππα Ζαφειρίου και τον Διευθυντή της Διοικούσας Επιτροπής Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη του τον πρώην αναπληρωτή Διευθυντή της Διοικούσας Επιτροπής Θοδωρή Μητράκα με τον οπόιο συνδέομαι φιλικά και συνεργαζόμαστε από τα ΟΝΝΕΔίτικα χρόνια μας μέχρι και σήμερα.

Η ανιδιοτελής , αταλάντευτη και συνεχής προσφορά όλων των παραπάνω αποτέλεσε και αποτελεί για μένα παράδειγμα και κίνητρο για τη δική  μου συμμετοχή και αφοσίωση στην μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Παραμένω φυσικά ενεργός κομματικά και πάντα στη διάθεση της παράταξης και του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  είτε με την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είτε με την ιδιότητα του απλού μέλους του κόμματος.

 

Με συγκίνηση και τιμή

 

Καλαποτλής Στέλιος

Υπεύθυνος Οργανωτικού Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας