ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
eurokinissi

erga-ethniki-prosoxiΣτα πλαίσια των εργασιών κατασκευής γεφυρών πινακίδων δυναμικής σήμανσης στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, από τον φορέα συντήρησης της οδού «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», την Τετάρτη 31-08-2016 κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, από τον ανισόπεδο κόμβο ¨Κλειδίου¨ έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης.

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών (αυτ/μος Α.Θ.Ε.) θα εξέρχονται από αυτήν στον κόμβο Κλειδίου και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου. Στη συνέχεια θα κινούνται στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας – Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης – Αγαθούπολης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών (αυτ/μο Α.Θ.Ε.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε επίκαιρα σημεία του Νομού Θεσσαλονίκης, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.