ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Thisavros

Το EscHome μετά το πρώτο επιτυχημένο κυνήγι θησαυρού που πραγματοποίησε τον Μάϊο του 2016 στην περιοχή του Ευόσμου, διευρύνει τα όρια του. Μας προσκαλεί στο δεύτερο κυνήγι που θα λάβει χώρα στον ευρύτερο χώρο του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή. Γρίφοι, χάρτες, κρυμμένα αντικείμενα θα οδηγήσουν την παρέα σας σε γνωστά και άγνωστα μέρη της περιοχής!!!  Μια τρίωρη περιπέτεια αναζήτησης με οδηγό την διάθεση για παιχνίδι, γνώση και εξερεύνηση!!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 6 μ.μ – 9 μ.μ και δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Επιπρόσθετα δεν είναι απαραίτητη η γνώση της περιοχής καθώς οι υπεύθυνοι θα παρέχουν βοήθεια και επιτρέπουν την χρήση της τεχνολογίας ή των ερωταπαντήσεων για την εύρεση της σωστής γεωγραφικής περιοχής.

Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 3-6 άτομα.

Τιμή ανά άτομο: 3 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά στο μαγαζί καθημερινά,  είτε τηλεφωνικά στο 2313071972 μετά τις 5 το απόγευμα.

Λίγα λόγια για το EscHome

Το EscHome είναι η καινούργια μορφή εναλλακτικής ψυχαγωγίας στην δυτική Θεσσαλονίκη που φιλοδοξεί να κάνει τις μέρες ή τις νύχτες μας…παιχνιδιάρικες!. Περιλαμβάνει δύο αυτόνομους χώρους που λειτουργούν ως δωμάτια απόδρασης (escape rooms). Εκεί μέσα, μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ομάδα ώστε να αποδράσει είναι η ενεργητική κίνηση, η εξερεύνηση κρυφών αντικειμένων, η επίλυση γρίφων λογικής, υπολογισμού ή συνδυαστικής σκέψης.

Από την άλλη, για όσους είναι κλειστοφοβικοί, αγχώδεις ή προτιμούν την παλιά κλασσική συνταγή των επιτραπεζιών, θα βρούν την λύση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο-κήπο του EscHome!!!