ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

dimotiko-sumvoulio02032015 (13)

Κι όμως συνέβη κι αυτό…

Την ώρα που βρισκόταν στο βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και εξέφραζε δημόσια την αντίθεσή του με το γεγονός ότι η διοργάνωση της ΔΕΘ έχει χάσει τον εμπορικό της χαρακτήρα και αποκτά χαρακτήρα πολιτικό!

Πάνω που ο κ. Μπουτάρης έλεγε ότι «ενδεχομένως και να μην πάει στα εγκαίνια της ΔΕΘ» «έπεσε» το… ρεύμα!

«Αν δεν αλλάξει η έκθεση σκεφτομαι σοβαρα να μην πάω στα εγκαινια. Ομόφωνες αποφάσεις έχουμε πάρει να μην είναι πολιτική. Να αντιληφθεί και η έκθεση ότι δεν θέλουμε πολιτικά εγκαίνια, τα πολιτικά εγκαίνια και ανακοίνωση πολιτικών προγραμμάτων που κάθε κυβέρνηση κάθε 50 χρόνια κάνει μας χαιδεουν ότι είμαστε συμπρωτεύουσα. Έρχονται όλοι γεμίζουν τα μπουζουκτσίδικα. Να βγάλουμε ψήφισμα ότι αντιτιθέμεθα στα πολιτικά εγκαίνια έκθεσης Να είναι ένα καθαρό γεγονός, ένα πανηγύρι, ένα εμπορικό γεγονός. Εάν θέλει κάποιος να ανακοινώσει οικονομικό πρόγραμμα για χώρα να το κάνει στη Βουλή»σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης.

Επικράτησε μια ένταση στην αίθουσα του συμβουλίου και ο πρόεδρος του οργάνου Παναγιώτης Αβραμόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση για να επιστρέψει λίγο αργότερα μαζί με το… ρεύμα!

Β. Στολ.