ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις Συνέντευξη Τύπου Τσίπρα Βελλίδειο ΔΕΘ

του Βαγγέλη Στολάκη

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στο Βελλίδειο για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε ποιες θα ήταν οι διαθέσεις των εργαζομένων στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν και βρίσκονταν στη ΔΕΘ για να καλύψουν την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Αφού χτες απήργησαν και δε μετέδωσαν την ομιλία του στα εγκαίνια της 81ης διοργάνωσης, σήμερα οι καμεραμάν των τηλεοπτικών σταθμών που τον περίμεναν στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου είχαν αναρτημένο πάνω στις κάμερές τους το σύνθημα «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» (κάνοντας αναφορά στις διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε επιβληθεί το «μαύρο« στην ΕΡΤ).

Εκτός, όμως, από τους τεχνικούς, ανάλογη διάθεση είχαν και οι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών, όπως φάνηκε από τις αρχές κιόλας της συνέντευξης Τύπου, όταν δόθηκε ο λόγος στην πρώτη από τους εκπροσώπους των καναλιών, τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρικά. Το κλίμα φορτίστηκε και ο πρωθυπουργός φάνηκε να εκνευρίζεται από την επιμονή για απαντήσεις της δημοσιογράφου που χάνει τη δουλειά της…