ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

paok-mpasketΜε μία επετειακή και ταυτόχρονα συλλεκτική εμφάνιση θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Moscow, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Παλατάκι» την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Βασισμένη στην πρώτη καταγεγραμμένη εμφάνιση της ομάδας του ΠΑΟΚ και με τις ίδιες λιτές γραμμές, η επετειακή στολή για τα 90 χρόνια του συλλόγου, θα διατηρήσει την ίδια ακριβώς εικόνα με την αρχική, αυτήν του 1928. Με εντελώς λευκή φανέλα και μαύρο σορτς, με το έμβλημα του συλλόγου στο κέντρο και έναν συνδυασμό με το έμβλημα και την γραμματοσειρά που υπήρχε στη φανέλα της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου του 1984, έναν αγώνα σταθμό στην ιστορία όλου του ΠΑΟΚ.

Τη λιτή γραμμή της επετειακής εμφάνισης συμπληρώνουν το λογότυπο «90» του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και αυτό ακριβώς που σημαίνουν τα τέσσερα γράμματα, δηλαδή… ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ στο εσωτερικό μέρος της φανέλας.

Η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι Ελληνικής παραγωγής, από την εταιρία Athlos, αποκλειστικό χορηγό αθλητικής ένδυσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και βασίστηκε στον αρχικό σχεδιασμό ενός ένθερμου φιλάθλου της ομάδας. Ο Απόστολος Λάλλας, από τη Ρόδο, είχε σχεδιάσει από πέρσι την επετειακή φανέλα της ομάδας μπάσκετ και πάνω σε εκείνα τα σχέδια υλοποιήθηκε η εμφάνιση που παρουσιάστηκε σήμερα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την επετειακή φανέλα σε ένα και μόνο παιχνίδι, τον μεγάλο φιλικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για αυτό και η συγκεκριμένη εμφάνιση της ομάδας θα αποκτήσει συλλεκτικό χαρακτήρα, καθώς θα υπάρχει από τις 10/9 μόνο στη μπουτίκ. H επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε σήμερα από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.