ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

One Salonica (22)

Συμμετέχοντας στον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το One Salonica ενώνει δυνάμεις με το ‘’Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης’’ και διοργανώνει δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μέσω της μόδας & της ψυχαγωγίας.

Από τη 1 έως και τις 9 Οκτωβρίου, το ONE SALONICA γίνεται ροζ !!!

Με φωταγωγημένη ροζ την είσοδό του, με θεματικές ροζ βιτρίνες και με χιλιάδες ροζ μπαλόνια, το ONE SALONICA ετοίμασε για τους επισκέπτες του δράσεις και happenings που έχουν στόχο να μεταδώσουν ένα μήνυμα ζωής , δύναμης , χαράς και ενέργειας αλλά και την πεποίθηση πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί αν διαγνωστεί έγκαιρα.

Αναλυτικά οι δράσεις είναι:

Φωταγώγηση του One Salonica με ροζ χρώμα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

 

Party in Pink

Σάββατο 1 Oκτωβρίου στις 14:00

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 18:30

Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 18:30

Ένα interactive show με την Εύη Σιαμαντά και την χορευτική ομάδα του Ντάνι Λαδόπουλου, που επιστρατεύει τη μουσική, το χορό και το τραγούδι ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Pink dj set από τον Γιώργο Τσακιρόπουλο.

Ροζ κεράσματα-έκπληξη από την Bubbletale!

 

Pink Fashion Show  

Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 14:00

Η μόδα και το στυλ πλημμυρίζουν ένα catwalk ελπίδας και δύναμης, σε ένα ιδιαίτερο fashion show στο level 2 του ONE SALONICA . Κοινό στοιχείο των outfits οι ροζ λεπτομέρειες!

 

Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, από 1 έως 9 Οκτωβρίου, εθελόντριες από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης’’ θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό και θα προσκαλούν τους επισκέπτες να γράψουν την δική τους ευχή ελπίδας στο τεράστιο PINK RIBON !