ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

 

Θα μπορούσε να είναι μοντέλο και να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι ο σχεδιασμός ρούχων.

Η Γιώτα Κουντουρά γεννήθηκε και μένει μόνιμα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και έχει σκοπό να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με τις δημιουργίες της. Έχοντας φοιτήσει στις σχολές Pansik Scuola di Moda και Akto Art and Design, στοχεύει ψηλά, καθώς θέλει τα ρούχα της να «φέρουν» το μονόγραμμά της και να είναι τα πιο όμορφα σε όποια πόλη τα δει. Έχει καταφέρει να κάνει αυτό που αγαπά στη δουλειά της και είναι αυτοδημιούργητη, αφού διατηρεί τη δική της φίρμα. Σχεδιάζει, πατρονάρει, ράβει και, τέλος, κάνει το styling στις φωτογραφίσεις για την προωθήσει τα ρούχα της.

Όταν δεν βρίσκεται πάνω από πατρόν, φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές με τις φίλες της και να γυμνάζεται κάνοντας pole dancing, αφού συνδυάζει τη γυμναστική με τη διασκέδαση και το απολαμβάνει.

Μια γυναίκα τόσο εντυπωσιακή δεν θα μπορούσε να μην έχει θαυμαστές, ενώ το φλερτ την ιντριγκάρει. Το ζει εκείνη τη στιγμή, χωρίς να δίνει προεκτάσεις, ενώ αναφέρει πως το ιδανικό αρσενικό το συνάντησε τελευταία φορά στα 8 της χρόνια, σε ένα κινούμενο σχέδιο… Ήταν γοητευτικός και σε έκανε να γελάς, κοιτούσε τις γυναίκες στα μάτια και ήταν αστείος, όχι γελοίος.

Ζώδιο: Ιχθύς

Αγαπημένο στέκι: «Le zazous» (καφέ-μπαρ) με θέα τη μαρίνα της Κρήνης

Αγαπημένος προορισμός: Κάθε ελληνικό νησί

Τρία επίθετα που τη χαρακτηρίζουν: ειλικρινής, δημιουργική, φιλόδοξη

Γιώτα Κουντουρά

Τίτλος: Μια σχεδιάστρια μόδας με αναλογίες… μοντέλου

ch0a4539 ch0a4583