ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μοντέρνες δημιουργίες, σε μαύρο και άσπρο, παρουσίασε στην πρώτη προσωπική της επίδειξη μόδας, στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (περίπτερο 13), η σχεδιάστρια Δήμητρα Γιώτη, εντυπωσιάζοντας το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα. Απόφοιτη του Istituto Di Moda Burgo του Μιλάνου – όπου σπούδασε »Fashion Designer & Stylist»- η Δήμητρα Γιώτη, ανήκει στη νέα γενιά Ελληνίδων σχεδιαστών με μεγάλο μέλλον, όπως έχει γράψει ο ιταλικός τύπος.

Δημιουργός με ταλέντο, όραμα και φαντασία, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, σε συνδυασμό με την πρακτική της εξάσκηση, σε ατελιέ της ιταλικής πρωτεύουσας της μόδας. Η πρόταση Ολλανδής σχεδιάστριας για συνεργασία, δεν την άφησε αδιάφορη και  δούλεψε μαζί της στην πόλη Eindhove κατακτώντας πολλά κολακευτικά σχόλια. Επέστρεψε στη γενέτειρά της, Θεσσαλονίκη, όπου θήτευσε δίπλα στον σχεδιαστή Κωνσταντίνο και στη συνέχεια δίπλα στη σχεδιάστρια Αλκμήνη.

To 2015 και το 2016 συμμετείχε στα Fashion Show νέων Σχεδιαστών Μόδας »The Fashion Project» 1 και 2 αντίστοιχα που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Η σχεδιάστρια Δήμητρα Γιώτη δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη θηλυκή κομψότητα και φινέτσα και ξεχωρίζει για τις αυστηρές καμπύλες και τα γεωμετρικά σχήματα. (Στις φωτογραφίες η σχεδιάστρια Δήμητρα Γιώτη (ανάμεσα σε μοντέλα) μετά το τέλος τής εκδήλωσης και στιγμιότυπα από την πρόσφατη επίδειξή της) www.dimitragioti.comfb: Dimitra GiotiFashion Designer

dimitra-gioti-1 dimitra-gioti-2 dimitra-gioti-3 dimitra-gioti-4 dimitra-gioti-5 kenriki