ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

mitsotakis-thess1«Πρέπει να σας πω από καρδιάς, ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτό το οποίο είδα και άκουσα, γιατί ενημερώθηκα και για το τι έγινε τις επόμενες δύο μέρες: Ποιοτικές πολιτικές τοποθετήσεις. Είδα έναν υγιή προβληματισμό. Είδα μια νεολαία ενός σύγχρονου κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού κόμματος. Και αυτό είναι κάτι το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα. Διότι με αυτόν τον τρόπο, στείλαμε νομίζω σε όλους όσοι μας παρατήρησαν και μας άκουσαν, ένα ουσιαστικό μήνυμα ποιοτικής ανανέωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο και με τη διοικούσα και οργανωτική επιτροπή του ιδρυτικού συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος.

«Οι προκλήσεις είναι ακόμα μπροστά μας. Έχουμε να αποδείξουμε ότι αυτή η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, δεν ήταν απλά μια άσκηση, η οποία περιορίστηκε σε ένα καλά οργανωμένο ιδρυτικό συνέδριο. Πρέπει να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά στη νέα γενιά. Πρέπει να κάνουμε τους νέους να ασχοληθούν και πάλι με τα κοινά. Πρέπει να τους πείσουμε ότι η συμμετοχή στα κοινά αποτελεί μια πράξη πολιτικής ευαισθησίας, που θα τους επιτρέψει να διαμορφώσουν και το δικό τους μέλλον, με πιο ποιοτικούς όρους».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε οι νέοι να είναι σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί, όχι μόνο στην κινητοποίηση της νεολαίας στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας, όπου πηγαίνει και συχνάζει, αλλά και στην διαμόρφωση πολιτικών που θα δείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται για τους νέους έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια.

 

Περισσότερα στο paraskhnio.gr