ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μποτιλιάρισμα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, λόγω βροχής και έργων συντήρησης δρόμων. Η περιφερειακή προς ανατολική Θεσσαλονίκη ήταν «ανοικτή» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, όμως  άλλη η εικόνα προς δυτικά…  ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

περιφερειακή οδός φωτο Σάββας Αυγητίδης

βροχή, φωτο Σάββας Αυγητίδης

περιφερειακή

Να θυμίσουμε ότι σημειώθηκε σύγκρουση τριών οχημάτων στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος της «Ανωτάτης Σχολής Πολέμου», στο ρεύμα προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ κίνηση οχημάτων live εδώ http://ringroad.eng.auth.gr/ringroad/motion.html

Λίγο αργότερα:

ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν μετά το τούνελ της Τούμπας στον Περιφερειακό, με κατεύθυνση προς δυτικά, εξετράπη της πορείας του, εμβόλισε τις διαχωριστικές μπάρες και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο αντίθετο ρεύμα, λίγο μετά τις 10:00 σήμερα. βλ φωτο από voria.gr Μετά τη σύγκρουση, το όχημα κατέληξε, πάνω στις μπροστατευτικές μπάρες.

—-

Μεταβολή του καιρού, με κατά τόπους ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς άνεμους αναμένεται σήμερα αρχικά στη δυτική χωρά και βαθμιαία στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανώς τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.

τουνελ, φωτο Σάββας Αυγητίδης

Kι άλλα έργα στους δρόμους…

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται από σήμερα Δευτέρα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1.    Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) και του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
2.    Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.