ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονικης συνάντηση θα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην πόλη.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στον… οίκος του ο δήμαρχος και στην συνέχεια ανηφόρισαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται στο γραφείο του.

«Με τις σκάλες και τα πόδια;» ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο Γιάννης Μπουτάρης. Τελικά πήραν το ασανσέρ!

Στη συνάντηση Μητσοτάκη -Μπουτάρη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας Λευτερης Αυγενάκης και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ, Βίκυ Ευταξά και ο δημοτικού σύμβουλος Σωκράτης Δημητριάδης.

Από το δήμο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στη σύσκεψη οι αντιδήμαρχοι: Έλλη Χρυσιδου, Λίνα Λιάκου, Νίκος Φωτίου, Καλυψώ Γούλα, Πέρρος Λεκάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με ποσά ανοικοίνωσαν Μητσοτάκης και Μπουτάρης συζήτησαν για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης που ειναι πολλά, ενώ για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έκρυψε την προτίμησης του στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας πως είναι ο καλύτερος γιατί ξέρει δημόσια διοίκηση.

Οι δυο άνδρες ξεκαθάρισαν βέβαια πως προέρχονται απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας, ενώ επισκέφτηκε και το μουσείο της Μητρόπολης.

Βαγγέλης Στολάκης

 

image image image image

 

anthimos