ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Οταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική…»

«Αυτός που λέει να πάμε στη Βουλγαρία μπορεί να πάει και μόνος του άμα θέλει», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΟΑΕΕ, Δ. Τσακίρη ότι «όποιος δεν μπορεί να πληρώσει εισφορές να πάει στη Βουλγαρία».

«Ας πάει αυτός να κάνει τον διοικητή στη Βουλγαρία, δεν είναι αυτή η απάντηση σε ένα πρόβλημα, η απάντηση είναι κάτσε κάτω να το κουβεντιάσουμε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «όταν κάποιος είναι διοικητής σε έναν οργανισμό δεν μπορεί να λέει άμα δεν σου αρέσει φύγε, αυτό είναι έξω από κάθε δημοκρατική λογική» ενώ ο ίδιος ο Δημήτρης Τσακίρης υποστηρίζει ότι η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε…

Κύκλοι του υπουργείου Εργασίας διέψευσαν τη φημολογία περί παραίτησης του διοικητή. Τόνισαν ότι ο κ. Τσακίρης έχει την πλήρη κάλυψη του υπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου. Πάντως, με την προτροπή του για… φυγή στη Βουλγαρία, δεν προκαλεί αίσθηση για πρώτη φορά. Την ημέρα που εγκρίθηκε η ανάληψη των καθηκόντων του στη Βουλή, το Νοέμβριο του 2015, ο κ. Τσακίρης, απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα σε σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα για «το φτωχό βιογραφικό μόλις 11 γραμμών που κατέθεσε» είχε πει «Τα πολυσέλιδα βιογραφικά δεν έσωσαν τα Ταμεία»