ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΑΣΘ

«Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε , γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση»

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στην οδό Παπαναστασίου αυτή την ώρα. Στα αιτήματα των απεργών σημειώνονται τα εξής «Απαιτούμε από κυβέρνηση και την διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης, στην όποια κατοικούμε. Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε , γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ ,ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».

Στην οδό Παπαναστασίου έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο που επιβαρύνει όλο το οδικό δίκτυο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Να θυμίσουμε ότι συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων για 10η ημέρα και ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ΙΧ τους για να πάνε στη δουλειά τους…