ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Πάνος Μουζουράκης αφήνοντας για λίγο τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο talent show The Voice, θα εμφανιστεί στο Fix Factory of Sound (οδός 26ης Οκτωβρίου 15), στις 11 Φεβρουαρίου, στις 21:00.

Ο τραγουδιστής με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του όπως «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές» «Madame», «Φίλα με Ακόμα», «Πώς να την πεις την αγάπη», «Ο στόχος» κ.ά., καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν. Rock, swing, funk και φυσικά αγαπημένες ελληνικές μελωδίες σε εντελώς νέες εκδοχές, μπλέκονται αριστοτεχνικά με κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «το Φωτόσπαθο » «Μη Βιαστείς».

Μαζί του η Μυρτώ Ναούμ, η Σοφία Δουκλιά και η Κωνσταντίνα Ζωμενή. Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των συνεργατών του, που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Παύλο Καλτρουμίδη στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Καραγιάννη πνευστά, Γιώργο Ζαρέα πνευστά, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα, τον Ηλία Καρούμπαλη στον ήχο και τον Φίλιππο Τρέπα στα φώτα.

Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση θα κοστίζουν 12 ευρώ, στην είσοδο 14 ευρώ και καθήμενοι με ποτό στα 23 ευρώ. Σημεία προπώλησης: viva.gr / 11876 (τηλέφωνο) / Public / Seven spots / Reload / Media Markt