ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

01 afisa MIKROS PRΣτο θερινό Τζένη Καρέζη Πολίχνης Δήμου Παύλου Μελά, η ταινία «Ο Μικρός Πρίγκιπας», από το ομώνυμο παιδικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ, είναι η προτελευταία φετινή πρόταση του Τμήματος Πολιτισμού για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θερινού σινεμά.
Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα προβολής 20.30, με ελεύθερη είσοδο, θα προβληθεί η εντυπωσιακή παραγωγή κινουμένων σχεδίων που κόβει την ανάσα.

Η ταινία περιηγείται ανάμεσα σε δύο κόσμους, το μαγικό χειροποίητο σύμπαν απαράμιλλης ομορφιάς του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ που αναδεικνύεται με την τεχνοτροπία της χαρτοκοπτικής και του stop-motion και το άρτιο σύγχρονο περιβάλλον όπου ζει ένα μικρό κορίτσι με την απαιτητική μητέρα του, που αποδίδεται με την τεχνική του σύγχρονου animation. Το πρωτότυπο υλικό δικαιώνεται, η εικονογράφηση είναι εξαιρετικά εκφραστική και η ταινία έχει όλες τις αρετές για να γίνει, όπως και το βιβλίο που την ενέπνευσε, κλασική.

 

Ελεύθερη είσοδος και με αντίτιμο αγάπης είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά

Οι φίλοι του θερινού κινηματογράφου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο μοναδικό περιβάλλον του Δημοτικού σινεμά Τζένη Καρέζη το ιδιαίτερα προσεγμένο πρόγραμμα ταινιών έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016 και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό αντίτιμο αγάπης, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, παιχνίδια, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.