ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία για έβδομη συνεχή χρονιά έγινε ο Περιφερειακός  Αγώνας Αερομοντελισμού με Ηλεκτροκίνητα Ανεμόπτερα στο Μοντελοδόμιο της Τ.Κ. Ζωγράφου του Δήμου Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής. Η εκδήλωση που αποτελεί μέρος του αγωνιστικού ημερολογίου της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.) προσέλκυσε το ενδιαφέρων πολλών αθλητών και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες.

%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-02

Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας ανεμοπορίας που κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρων τόσο των αγωνιζομένων, αλλά και των θεατών που έμειναν εντυπωσιασμένοι με το θέαμα των μικρών αεροπλάνων. Ο θαυμάσιος καιρός που επικράτησε, το πολύ υψηλό επίπεδο των διαγωνιζομένων που προσελκύει ο αγώνας, αλλά και ο εξαιρετικός χώρος του μοντελοδρομίου αποτελούν τους κύριους λόγους που τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αθλητών και συμμετοχών κυρίως από το εξωτερικό γίνεται όλο μεγαλύτερος.

%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-05

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά με σειρά κατάταξης οι : Κοσμίδης Αριστείδης (ΕΑΘ), VasilevPlamen (BUL) και Σπυριάδης Κωνσταντίνος (ΕΑΘ). Την ευθύνη διεξαγωγής του Αγώνα είχε η Ένωση Αερομοντελιστών Μουδανιών με την συμπαράσταση και αρωγή του Δήμου Ν. Προποντίδας.

%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-03

%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-04

www.halkidikinow.gr