ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Tremopoulos

Την πρόθεσή του να είναι για… τρίτη φορά υποψήφιος Συμπαραστάτης του Πολίτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά το αποτέλεσμα της χτεσινής ψηφοφορίας ανακοίνωσε ο πρώην ευρωβουλευτής και πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Δυστυχώς και αυτή τη φορά επαναλήφθηκαν τα αποτελέσματα της 1ης ψηφοφορίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας. Παρά τις έντονες προσπάθειες κομματικών παραγόντων και σκοπιμοτήτων, και την απόσυρση του άλλου νεοδημοκράτη υποψηφίου, το πρόσωπο της επιλογής των δύο παρατάξεων της ΝΔ δεν εξασφάλισε την απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των μελών του συμβουλίου» αναφέρει ο κ. τρεμόπουλος σε ανακοίνωσή του.

Απευθυνόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο ο δικηγόρος είπε  ότι δεν συμφωνεί με την άποψη του αντιπάλου του, πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πρέπει να δείξουν ένα ευρύτερο πνεύμα και να τον ψηφίσουν. Αντίθετα, οι δύο παρατάξεις της ΝΔ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι πουθενά δεν βγήκε και ούτε μπορεί να εκλεγεί Συμπαραστάτης χωρίς τη συνεννόηση με την αντιπολίτευση για ένα πρόσωπο με δυνατότητες και κοινής αποδοχής.