ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ποτέ δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι… Μετά από την επιτυχία του μεταφυσικού θρίλερ του 2014, το κοινό τώρα, μεταφέρεται, πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες του 1967, όπου μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά.

Ouija 2: H Πηγή του Κακού (2016) - Ouija: Origin of Evil (2016)

Πολύ γρήγορα, όμως, αυτό που ξεκίνησε ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου εξελίσσεται, μετά την προσθήκη της χρήσης στις συνεδρίες ενός πίνακα Ouija, σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο δυστοπικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα και όλη η οικογένεια προσπαθεί να την σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού, όμως, είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».

Ouija 2: H Πηγή του Κακού (2016) - Ouija: Origin of Evil (2016)

 

Ο Μάικλ Μπέι συνυπογράφει την παραγωγή της δεύτερης ταινίας, του μυστικιστικού θρίλερ με «πρωταγωνιστή» και πάλι τον πίνακα Ouija (δημοφιλές παιχνίδι της Hasbro), που προσεγγίζει την πηγή του κακού (ποια είναι η DZ, το πνεύμα που σκορπούσε το θάνατο στην πρώτη ταινία) σε σκηνοθεσία του ανερχόμενου σε μαέστρο του τρόμου Μάικ Φλάναγκαν (Oculus, Hush).

Ouija 2: H Πηγή του Κακού (2016) - Ouija: Origin of Evil (2016)

Από 20 Οκτωβρίου στους κινηματογράφου

athensmagazine.gr