ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο βουλευτής Σ. Αναστιάδης, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό…

«Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι ο Ιβάν Σαββίδη», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης κόντρα στην κεντρική γραμμή του κόμματός του που κατακεραυνώνει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο Σάββας Αναστασιάδης στην συνέντευξή του χαρακτήρισε θετικό για τη χώρα να επενδύσει χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης για να αποκτήσει κανάλι εθνικής εμβέλειας. «Δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα, εξάλλου αυτοί είναι πολλοί, απλώς δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο ο Σαββίδης, γιατί δεν έχουν δραστηριοποιηθεί και στο ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Για παρερμηνεία των δηλώσεών του αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης. «Ο Διαγωνισμός -παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η Κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη- Παππά. Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις» ανέφερε σε διορθωτική του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε δήλωση για τις εξελίξεις που αναμένεται να ακολουθήσουν μετά την απόσυρση του Χρήστου Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση μιας τηλεοπτικής άδειας τονίζοντας πως το να πάρει τη θέση του ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι αδιανόητο.

Τι λέει ο Ιβάν Σαββίδης για το κανάλι του…

«Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως  την πρώτη δόση», δήλωσε  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.  Ερωτηθείς  αν  βρίσκεται σε  διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», ο κ. Σαββίδης τόνισε: «Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του». Και πρόσθεσε: «από όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι  φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει  και να χάνει».  Ο ομογενής επιχειρηματίαςεμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. «Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού».  είπε ο κ. Σαββίδης.