ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

vroxi2Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της Σταυρούλας Πιπερα που αγνοείται εδώ και αρκετές ώρες στη N. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Η 53χρονη γυναίκα που εργάζεται σε καζίνο έφυγε από την εργασία της με προορισμό το σπίτι της. Στο δρόμο την βρήκε η κακοκαιρία και η δυνατή βροχή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο της. Φοβούμενη αρκετά πήρε τηλέφωνο τον άνδρα της και με φωνές του είπε πως βγήκε από το παράθυρο του οχήματος.

Όπως είπε στο protothema.gr ο πατέρας της αγνοούμενης η κόρη του μετά το τηλεφώνημα στον άνδρα της αγνοείται. «Ο νους μας πάει στο κακό. Ακόμη δεν έχουμε κάποιο σημείο ζωής και οι αρχές που την αναζητούν δεν έχουν εντοπίσει κάτι. Ήταν πολύ μεγάλη η κακοκαιρία και όλοι μας φοβόμαστε για τα χειρότερα. Η κόρη μου πρόλαβε και μίλησε με τον γαμπρό μου που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή. Όπως μου είπε του είπε από το τηλέφωνο «βοήθεια … έχω βγει από το παράθυρο».

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο άνδρας της αγνοούμενης έφυγε από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο του για να την βρει αλλά μάταια. Η γυναίκα είχε χαθεί. Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της Σταυρούλας το γεγονός πως το 2011 είχαν χάσει από ηλεκτροπληξία μέσα στο σπίτι τους το 42χρονο γιο τους.

Πηγή Protothema.gr