ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

tsikrika

«Ξαναχτυπά» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά το σίριαλ με την δημοσιογράφο του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα και τις αντιδράσεις από τις προσβολές του σε βάρος της.

Αυτή τη φορά, μετά και το σάλο που προκλήθηκε, είναι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις του και βάζει… στο κάδρο, όχι την δημοσιογράφο αλλά τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Κυρια Τσικρικα

Στη ΔΕΘ κοιτάξατε τον πρωθυπουργό στα μάτια και του είπατε ότι σας απολύει . Θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε τα εξής:

1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατομ γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε από τα 20 ,στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος?

2)Γιατι δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών ,διοικητικών κλπ του σταθμού σας.

Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ , με τη διάσωση 14000 θέσεων εργασίας των σουπερ μαρκετ Μαρινόπουλος όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του, τον Σκλαβενιτη ??

3)ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτήρια των θέσεων εργασίας ,με την παραμονή στην ιδιοκτησία της αδείας του ΙΔΙΟΥ ,ο οποίος την κατείχε τόσα χρόνια παράνομα, χωρίς άδεια, χωρίς να πληρώσει για αυτήν ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνώρισε και συμμετείχε, κάποιος άλλος πρόσφερε περισσότερα χρήματα και την πήρε???

Καταλάβετε το

Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μέχρι το ΤΕΛΟΣ…και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.»

pavsdad