ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

FullSizeRender

Την επίσημη πρεμιέρα της  στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε η ταινία «Κακή Αρχή», του σεναριογράφου, Βασίλη Κιλτίδη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Βασίλης Κιλτίδης,  γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κιλτίδη έκανε το ξεκίνημα του στον κινηματογράφο με την συγκεκριμένη ταινία μεγάλου μήκους, η οποία έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Τα πλάνα και οι σκηνές της ταινίας έχουν χολιγουντιανές προδιαγραφές, ωστόσο η παραγωγή της είναι ανεξάρτητη.

Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται στο Κιλκίς, γύρο από  ένα νεαρό αγρότη που  κινδυνεύει με δήμευση περιουσίας, εξ” αιτίας χρεών του νεκρού πατέρα του και κατά συνέπεια αντιδρά με ακραίο τρόπο όταν έρχεται η ώρα να χάσει την κύρια κατοικία του. Η αστυνομία τον καταδιώκει εκείνος δεν παραδίδεται και η ιστορία  καθηλώνει τους θεατές καθώς περιπλέκεται όταν κάποιοι από την τοπική κοινωνία αποφασίζουν να τον στηρίξουν, ενώ μια ομάδα κακοποιών που έχει προηγούμενα με τον ήρωα και την παρέα του βρίσκει την ευκαιρία μέσα στην όλη περίπλοκη κατάσταση να κλείσει τους λογαριασμούς της με τον πρωταγωνιστή.

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους STER «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, με τρεις καθημερινές προβολές στις 20:10, 22:00, 23:50.

IMG_1963 (1) IMG_1962 IMG_1938 IMG_1935 IMG_1933 FullSizeRender (1)