ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

pipili-1

«Αυτό που με εξόργισε στην χθεσινή συνέντευξη του Ν. Παππά δεν ήταν η εξακολουθητική, χαμηλών τόνων αλαζονεία του αλλά η προσπάθεια να παραστήσει τον νομπελίστα οικονομολόγο και αυτό φάνηκε πίσω από την κάθε λέξη που έλεγε. Έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς θα επιβιώσετε. Σε μια κατεστραμμένη οικονομία, όπου έχουν διαλυθεί οι διαφημίσεις, ο κος Παππάς είπε με δυο λόγια στους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια, να μην ανησυχούν να κάνουν (επιχειρηματικά) «σχήματα». Ακριβώς,  μάνατζερ των επιχειρήσεων», σχολίασε στον Alpha 989 η Φωτεινή Πιπιλή την χθεσινή συνέντευξη του Υπ. Επικρατείας (στον ΣΚΑΙ).

 «Λέει κάνω ένα νόμο που λέει ότι θα λειτουργούν 4 κανάλια με μίνιμουμ 400 εργαζόμενους το καθένα. Το δημόσιο δηλαδή θα είναι εξασφαλισμένο και με τα χρήματα που θα πάρει. Οι 2000 εργαζόμενοι που θα μείνουν άνεργοι θα υποχρεωθούν να προσληφθούν από τους λυπησιάρηδες καναλάρχες. Είπε ότι επειδή θα είναι μόνο 4 τα κανάλια θα αυξηθεί η διαφημιστική πίτα σε μια κατακρεουργημένη οικονομία και οι 4 καναλάρχες θα προσλάβουν 500 έκαστος. Ο κος Παππάς, δηλ. δίνει μαθήματα οικονομίας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ενώ διερωτήθηκε «μετά την χθεσινή εμφάνισή του ο Παππάς, τολμάει να ζητήσει συναίνεση»; 

Αναφερόμενη στον Α. Τσίπρα η κα Πιπιλή είπε ότι «τα πράγματα οδηγούνται νομοτελειακά, δεν μπορείς να φέρεσαι αλαζονικά και να μη υφίστασαι νομοτελειακά τη θεία δίκη. Φέρθηκε τόσο αλαζονικά για το σύνολο των δικαστικών. Δεν κατάλαβε όμως ότι δε είναι όλοι πουλημένοι. Υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που δεν είναι δουλάκια».

 

Τέλος, με αφορμή τις προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου είπε πως «ο Ερντογάν βλέπει ότι το υπουργείο του Κοτζιά κοιμάται τη νύχτα και κοιμάται και τη μέρα. Όταν μίλησε ο Ερντογάν για «σύνορα της καρδιάς μας», σκέφτηκα ότι και εμείς έχουμε (σύνορα της καρδιάς μας) και ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είπε στην ασχετοσύνη του ότι «δεν έχει σύνορα η θάλασσα».