ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΠΙΡΤΖΗΣ

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ενδώσουμε στον εκβιασμό. Δεν κάνουμε πίσω. Ο ΟΑΣΘ  έχει συνηθίσει να διεκδικεί χρήματα από το δημόσιο, χωρίς ποτέ να προσκομίζει αξιόπιστα στοιχεία. Το ίδιο καθεστώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί.»

Συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς ζήτησε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σήμερα σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «ΕπιΚοινωνία», για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τις τελευταίες μέρες από την απεργία των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ενδώσουμε στον εκβιασμό. Δεν κάνουμε πίσω. Ο ΟΑΣΘ  έχει συνηθίσει να διεκδικεί χρήματα από το δημόσιο, χωρίς ποτέ να προσκομίζει αξιόπιστα στοιχεία. Το ίδιο καθεστώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Θα δώσουμε τη μάχη για μια άλλη λογική, μακριά από τη σύμβαση του 1957, στην οποία προστρέχει πάντα ο ΟΑΣΘ», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Όσοι έχουν στο μυαλό τους τη συνέχιση του ίδιου καθεστώτος εις βάρος των πολιτών της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού δημοσίου να ξέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί το ίδιο μοντέλο», είπε ο υπουργός και  συνέχισε: «θέλω να ζητήσω πραγματικά συγνώμη για την ταλαιπωρία από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Θέλω να τους ζητήσω συγνώμη όχι μόνο για αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και για αυτό που θα γίνει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουμε αυτή τη μάχη, για μία οριστική λύση στις αστικές συγκοινωνίες».

Δείτε το βίντεο: